AKTUÁLNE DENNÉ MENU TU
Uvarili sme nové pivá a jedlá, príďte ochutnať!


Silvester v Klubovni!

Oslávte záver roka s nami

z 11.12.2018

Máme nové pivá a skvelý streetfood!

z 16.11.2018

Jeseň v Klubovni

Novinky jesennej sezóny

z 28.9.2018

Ako vzniklo pivo?

- Najstaršie dôkazy o pive sú staré približne 7000 rokov a pochádzajú z Blízkeho východu.

z 25.9.2018

Letné menu

Sezónna vsuvka v Klubovni

z 9.7.2018

Otváracie hodiny počas sviatkov

z 13.12.2017

Jesenné menu

z 11.10.2017

Októbrové koncerty

z 5.10.2017

Septembrové koncerty

z 30.8.2017

Augustové koncerty

z 31.7.2017

Silvester v Klubovni! Oslávte záver roka s nami

Oslávte Silvester s nami! Skvelá klubovňácka atmosféra, výborné jedlo a štyri nové pivá vám zaručia, že o riadnu silvestrovskú zábavu nebude núdza.


Neváhajte a zarezervujte si svoje lístky už dnes na 0911 015 646 alebo kosicka@nasaklubovna.sk

Vstup s trojchodovým menu, polnočnou kapustnicou a welcome drinkom je v cene 25€, bez menu za 10€.

Vhodné pre partie a väčšie skupiny ľudí. Tešíme sa na vás! :)

Máme nové pivá a skvelý streetfood!

Náš veľký deň je konečne tu! Od dnes (16.11.) budete môcť ochutnať naše nové craftové pivá BRÚDER 13° SESSION IPA a BRÚDER 14° SPECIAL LAGER ale aj Zlatý Bažant ´73 tankové nefiltrované. Rovnako dobré ako naše pivá je aj nové street food menu. A na čo všetko sa môžete tešiť?

Uvarili sme pre vás 2 úplne nové craftové pivá, ktoré nájdete iba u nás, v Klubovniach. Ak patríte k milovníkom vrchne kvasených pív, tak naša prvá novinka BRÚDER 13° SESSION IPA bude pre vás to pravé. Pivo sa vyznačuje jedinečnou chmeľovou arómou s jasným podtónom citrusových plodov s veľmi decentnou prítomnosťou typickej IPA horkosti.

Druhou pivnou novinkou je BRÚDER 14° SPECIAL LAGER, ktorý vám ponúkne nekonvenčný zážitok. Jeho telo je vyskladané z viacero druhov českých sladov. Jeho výrazná horkosť doznieva dlhšie po napití a zážitok vám poskytne aj vďaka svojej bohatej pene.

Novinkou v našich Klubovniach je aj Zlatý Bažant 73´ tankové nefiltrované. Tento výnimočný ležiak inšpirovaný najstarším zachovaným varným listom piva Zlatý Bažant zo 16. 04. 1973 si môžete exkluzívne vychutnať priamo z tanku len a len v našich Klubovniach. Najčerstvejšie pivo prenášame v špeciálnych pivných tankoch z Hurbanova priamo až k nám, vďaka čomu chutí presne tak, akoby ste ho pili priamo v pivovare.

Pivo + burger = ❤️

NOVINKY V MENU

Okrem nových pív sme pre vás navarili aj skvelé jedlá, ktoré doplnia našu stálu ponuku. Tešiť sa môžete na hranolky v kornúte, hot-dogy, burger či chrumkavý bôčik a mnoho iného. Jednoducho jedlá stvorené nielen k pivu. Takto si váš obľúbený street food môžete užiť bez čakania v dlhom rade, pekne v teplúčku.

V prípade, že vás naše novinky zaujali, neváhajte si prečítať aj rozhovor s Brand Bar Managerom pre všetky Klubovne, Matúšom Chudým.

Jeseň v Klubovni Novinky jesennej sezóny

Týždeň sa s týždňom stretol a ani sme sa nenazdali a máme tu jeseň. A to znamená jedinú vec. Teda dve. Bude kosa a my sme pripravili jesennú ponuku jedál. Nech sa páči, menší náhľad.

Lokša plnená kačacou pečeňou


Listový šalát s grilovaným kozím syrom


Pečené kačacie stehno

Grilované kačacie prsia

Tekvicový koláč - MedusaCard špeciál

Ako vzniklo pivo? - Najstaršie dôkazy o pive sú staré približne 7000 rokov a pochádzajú z Blízkeho východu.

Letné menu Sezónna vsuvka v Klubovni

Leto sa rozbehlo v plnom prúde a s teplom prišli aj sezónne suroviny, ktoré sme ako každé ročné obdobie využili na prípravu zopár noviniek. Nech sa páči, tu je zopár z nich.

Nakladaný kozí syr


Listový šalát so sušenou šunkou


MedusaCard špeciál - Hot dog Klubovňa


Čučoriedkový posúch

Otváracie hodiny počas sviatkov

Dôležité informácie pre všetkých klubovňáckych hladošov! Komplet zoznam otváracich hodín počas sviatkov vo všetkých našich Klubovniach nájdete tu.

Jesenné menu

Práve teraz si môžete vo vašej Klubovni pochutiť na týchto jesenných špecialitách.

Zverinová paštéta v slanine, šípkovo-dulový džem, pečené vlašské orechy, hrianka.

Dubáková na kyslo s pečenými zemiakmi a kôprom.

Listový šalát s údenými kačacími prsiami, s jesennou zeleninou, tekvicovým olejom a cesnakovými krutónmi.

Konfitované kačacie stehno, červená a biela dusená kapusta, zemiakové lokše.

Jeleň na šípkovej omáčke, domáca žemľová knedľa, vypečená slanina.

Slivkové knedličky, škoricová strúhanka, citrónový tvaroh, prepustené maslo.

MedusaCard špeciál: Jablkovo-škoricový posúch s tvarohom, vlašskými orechmi a krupicovou posýpkou.

Októbrové koncerty

Septembrové koncerty

Augustové koncerty