O KarloveskejKARLOVESKÁ KLUBOVŇA - SKVELÁ PIVÁREŇ NA JURIGOVOM NÁMESTÍ

Otvorili sme pre vás už šiestu slovenskú Klubovňu, v Karlovej Vsi na Jurigovom námestí. Karloveská je už piatou Klubovňou v Bratislave. V Karloveskej Klubovni nesmie chýbať všetko, čo poznáte z ostatných Klubovní. Dobré pivo, skvelé jedlo a úžasnú atmosféru.

Vitajte v Karloveskej Klubovni :)

Design a interiér

Šiesta – Karloveská Klubovňa má v interiéri kapacitu viac ako 350 miest. Ďalších 180 miest nájdete na vonkajšej terase. V interiéri nájdete veľa fotografií, ktoré zachytávajú históriu rôznych časti Karlovej Vsi ako napríklad Karloveského ramena, vysokoškolských internátov či budovy Slovenskej televízie. V našich pivárňach nechýba stolný futbal, šípky a veľké LCD obrazovky, na ktorých premietame športové prenosy.

Lokalita

Karloveská Klubovňa sa nachádza na známom Jurigovom námestí, v blízkosti miestnej knižnice, polikliniky či bývalého kina.

Naše pivo

V Klubovni si môžete vychutnať viac ako šestnásť druhov piva. Pracne čapované, výberové belgické a anglické až po našu špecialitku – tankový Zlatý Bažant 12˚, ktorý nikde inde na Slovensku nedostanete. S kumštom varený Zlatý Bažant pre vás varia odborníci, ktorých vášeň pre pivo a skúsenosti nedokáže nahradiť žiaden moderný prístroj.

Navyše ponúkame aj naše unikátne vlastné pivo Klubovňácku 11°. Uvarili sme ho aj s vami! Aby sme zistili, aké pivo chcete v Klubovniach piť, spravili sme veľký pivný prieskum. Na základe výsledkov sme uvarili tri vzorky. A potom sme vylepšovali, upravovali, ochutnávali a uvarili ďalšie tri. Tie už ochutnávali, porovnávali a vyberali z nich tú najlepšiu odborníci zo sveta piva spolu s vami, našimi zákazníkmi a vernými milovníkmi piva. Výsledkom je Klubovňácka 11°. Pivo, ktoré môžete ochutnať iba v našich Klubovniach.

Na každom kroku udržujeme pivo pri ideálnej teplote 7 - 10˚C. na to nám slúži moderná a transparentná tankovňa a sudovňa, t.j. presklená chladiacia miestnosť, v ktorej sú zabezpečené ideálne teplotné podmienky pre pivo.

Naše jedlo

V každej Klubovni si dávame extra záležať na chutnom a kvalitnom jedle. Preto sa o kuchyňu a vaše chuťové poháriky stará jeden z top slovenských šéfkuchárov, Tomáš Sika, ktorý má pod palcom kuchyne v celej klubovňáckej sieti. Spolu so svojím tímom spravili z jedálneho lístku zbierku poézie.

Napríklad taký pečený bravčový bôčik na Klubovňáckej 11° s dusenou kyslou kapustou a mastenými lokšami. Kedy ste ho mali naposledy? Ak dávno, napravte túto fatálnu chybu.

A môžeme vám zaručiť, že naše čerstvo pečené posúchy sa nedajú prestať jesť. Sú také výborné, že zrazu zistíte, že jete už štvrtý!

Veríme, že si Klubovňu obľúbite rovnako, ako sme si ju obľúbili my. :)

Na zdravie, dobrú chuť a príjemnú zábavu!