O KošickejKOŠICKÁ KLUBOVŇA - SKVELÁ PIVÁREŇ NA HLAVNEJ

Otvorili sme pre vás už siedmu slovenskú Klubovňu, v Košiciach na Hlavnej ulici. Košická je prvou Klubovňou na východnom Slovensku. V Košickej Klubovni nesmie chýbať všetko, čo poznáte z ostatných Klubovní. Dobré pivo, skvelé jedlo a úžasnú atmosféru.

Vitajte v Košickej Klubovni :)

Design a interiér

Siedma – Košická Klubovňa má v interiéri kapacitu 140 miest na sedenie. Ďalších 50 miest nájdete na vonkajšej terase. V interiéri nájdete veľa fotografií, ktoré zachytávajú históriu rôznych časti Košíc. V našich pivárňach nechýba stolný futbal a veľké LCD obrazovky, na ktorých premietame športové prenosy.

Lokalita

Košická Klubovňa sa nachádza na známej Hlavnej ulici, priamo uprostred historického centra Košíc.

Naše pivo

V Klubovni si môžete vychutnať viac ako dvanásť druhov piva. Pracne čapované, výberové belgické a anglické až po našu špecialitku – tankový Zlatý Bažant 12˚, ktorý nikde inde na Slovensku nedostanete. S kumštom varený Zlatý Bažant pre vás varia odborníci, ktorých vášeň pre pivo a skúsenosti nedokáže nahradiť žiaden moderný prístroj.

Navyše ponúkame aj naše unikátne vlastné pivo Klubovňácku 11°. Uvarili sme ho aj s vami! Aby sme zistili, aké pivo chcete v Klubovniach piť, spravili sme veľký pivný prieskum. Na základe výsledkov sme uvarili tri vzorky. A potom sme vylepšovali, upravovali, ochutnávali a uvarili ďalšie tri. Tie už ochutnávali, porovnávali a vyberali z nich tú najlepšiu odborníci zo sveta piva spolu s vami, našimi zákazníkmi a vernými milovníkmi piva. Výsledkom je Klubovňácka 11°. Pivo, ktoré môžete ochutnať iba v našich Klubovniach.

Na každom kroku udržujeme pivo pri ideálnej teplote 7 - 10˚C. na to nám slúži moderná a transparentná tankovňa a sudovňa, t.j. presklená chladiacia miestnosť, v ktorej sú zabezpečené ideálne teplotné podmienky pre pivo.

Naše jedlo

V každej Klubovni si dávame extra záležať na chutnom a kvalitnom jedle. Preto sa o kuchyňu a vaše chuťové poháriky stará jeden z top slovenských šéfkuchárov, Tomáš Sika, ktorý má pod palcom kuchyne v celej klubovňáckej sieti. Spolu so svojím tímom spravili z jedálneho lístku zbierku poézie.

Napríklad taký pečený bravčový bôčik na Klubovňáckej 11° s dusenou kyslou kapustou a mastenými lokšami. Kedy ste ho mali naposledy? Ak dávno, napravte túto fatálnu chybu.

A môžeme vám zaručiť, že naše čerstvo pečené posúchy sa nedajú prestať jesť. Sú také výborné, že zrazu zistíte, že jete už štvrtý!

Veríme, že si Klubovňu obľúbite rovnako, ako sme si ju obľúbili my. :)

Na zdravie, dobrú chuť a príjemnú zábavu!