Zakáľačkové maškrty v KlubovniOd dnes vo všetkých Klubovniach!

Zabíjačka má na Slovensku dlhoročnú tradíciu. Bola na dedine vždy dôležitou udalosťou. Počas dňa sa hodovalo, popíjalo, ale najmä sa prichystali zásoby čerstvého mäsa na celú zimu.

Ako vyzerá pravá zabíjačka si vyskúšali aj kuchári z našich Klubovní. V praxi sa naučili všetky dôležité postupy aj receptúry a svoje novonadobudnuté znalosti zúročili pri príprave špeciálnych zakáľačkových maškŕt, ktoré nájdete vo všetkých Klubovniach do konca marca.


Na klubovňáckych zakáľačkových hodoch ponúkame MAŠKRTY ZO ŠPAJZE, medzi ktorými nájdete aj Huspeninu z nožičky a kolienka s cibuľovým šalátom, varenou zeleninkou a domácich chlebíkom alebo Polievka z teľacích držiek s cibuľovým koláčikom a čili - paprikovou marmeládou. Rôzne MAŠKRTY Z PEKÁČA, GRILU A PECE ako napríklad V peci pečený kapustník s údeným jazykom, vypečenou cibuľkou a cesnakom či Na kosti grilované mäso od chvosta so zemiakovým ražniči a horčicovou omáčkou. Samozrejme sme nezabudli na SLADKOSŤ, šišky musia byť!

Malá úkážka tu. :)